New in – BEAUTY

Danas sam se bavila sređivanjem šminke i kozmetike, pa pomislih da dugo nisam podelila sa vama šta sam novo kupila na tu temu.

Volim Avon. Obožavam njihove šarene kataloge i uživam dok pijem litar kafe i listam stranice. Danas ću vam pričati o tome šta sam naručila u poslednje vreme i kakva su moja iskustva.

Karmine sam počela da koristim tek nedavno. Uvek sam imala utisak da ne umem da ih stavim, a i ako uspem brzo ih pojedem. Onda sam shvatila da su mat karmini izmišljeni za one poput mene. Moja prirodna boja usana je prilično tamna, tako da mi svetli karmini ni malo ne laskaju. Zato sam se oduševila kada su nedavno izašli novi karmini iz Avona – Perfect Kiss. Ja sam se, za početak, odlučila za dva: Lacy Mauve i Smitten Red. Prvi savršeno odgovara svim dnevnim prilikama, dok je drugi onaj praaaavi crveni. Ukratko: ove karmine preporučujem ako volite karmine koji su potpuno mat.

Dugo mi je trebalo da prvi put probam Anew kreme. Pre 3 godine sam letovala u Crnoj Gori, u mestu gde je slatke vode bilo retko, a ja sam se mazala maslinovim uljem. Izbegavala sam lice, ali je ipak deo ulja stizao i do njega. Onda uveče tuširanje slanom vodom, pa sutradan opet ulje. To je dovelo do toga da mi se lice upalilo kao da sam u pubertetu. Mesecima sam isprobavala nove kreme i sredstva za čišćenje – ili su mi bili previ[e jaki ili previše slabi. Onda sam naručila i prvu Anew kremu. Ne sećam se koja je bila, pa ću vam pričati o ovima koje sad imam.

Anew Reversalist

Nešto pred Novu godinu je bila akcija gde sam dobila ovu dnevnu kremu, noćnu kremu i sredstvo za čišćenje lica po veoma povoljnoj ceni. Noćna krema mi je savršeno odgovarala (nažalost, potrošena je). Dnevna krema je, logično, dosta blaža i trenutno mi ne prija. Kada je prošle nedelje duvao jak vetar lice me je peklo i imala sam utisak kao da nisam ni stavila kremu. Sredstvo za čišćenje lica je odlično! Čak ne moram ni da skinem šminku pre umivanja – sve se skine kada se samo malo protrlja lice i oči. Dakle, mislim da je cela kolekcija odlična, samo zavisi koje je godišnje doba. Verujem da će mi ova dnevna krema dobro doći čim otopli.

Anew Vitale

Ovo je najnovija kolekcija koja se nedavno pojavila. Ja sam probala dnevnu kremu, gel za čišćenje i kremu za područje oko očiju. Nedostaje mi samo noćna krema, ali ću i nju sigurno nabaviti. Za moj ukus, ova kolekcija je vizuelno najlepša (volim kozmetiku u roze ambalaži) i apsolutno savršeno miriše. Čak je i Laki nanjušio da nešto lepo miriše iako je u pitanju samo mala količina kreme za lice. Ovu kolekciju koristim tek nekoliko dana pa ne mogu da vam pričam o uticaju na moju kožu. Ono čime sam oduševljena jeste osećaj kada se ujutro umijem i namažem kremu – imam utisak da sam puna energije!

Eto, to bi bilo to! Ja sam prezadovoljna ovom turom nove kozmetike i preporučujem vam svaki od ovih proizvoda! Favoriti? Perfect Kiss – Lacy Mauve zato što sam konačno pronašla karmin koji deluje prirodno na mojim usnama i Anew Vitale dnevna krema zato što me natera da se osmehnem svakog jutra…

2 Comments

  1. […] masan trag na koži. Svakako ću pogledati da li imaju i kreme za lice (već sam vam pričala da se Anew krema ne odričem tek […]

  2. Lucretia says:

    I read a lot of interesting content here. Probably
    you spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there
    is an online tool that creates high quality, google friendly articles in seconds, just type in google – laranitas free content source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *