DIY frizure za leto 2013.

Često se setim Marininih reči. Marina ima kratku kosu. Kada sam je pitala zašto je ne pusti rekla mi je da ne razume devojke koje gaje metar kose, a uvek im je vezana i da ona neće biti jedna od njih. Vrlo ima smisla.

Ja sam, verovatno, prva među njima. Nedavno sam se pojavila na poslu isfenirana i jedan deo koleginica me nije prepoznao. Pohvalno, znam.

Proleće je, po meni, najbolje vreme za eksperimentisanje. Leti mi je vruće i samo mi je važno da sklonim kosu sa lica i vrata. Zimi samo gledam kako da se uguram u kapu ili kapuljaču, pa se svaki pokušaj frizure završi konjskim repom. Zato sam provela neko vreme tražeći frizure koje su lake za nameštanje i održavanje, a kojima bih mogla da iznenadim svoju kosu, a i okolinu.

DIY vodiče delim sa vama uz izvinjenje jer ne znam sa kojih su sajtova originalno neke od ovih slika (ja sam ih skinula sa Pinteresta kojim sam prilično opsednuta poslednjih dana).

Moj favorit je DIY koji pokazuje kako da napravite lažne šiške. On, naravno, ne dolazi u obzir svima nama koje smo poklekle pred Ombre trendom.

4 Comments

  1. mrva says:

    Odlicno, hvala za post :)))

  2. Zaljubljena says:

    Odlican post! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *