NEW IN – preparati za kosu i kožu!

Slobodan dan, gospodin suprug zarađuje za život i tako ja imam popodne samo za sebe. Filmovi, serije i sve one ženske zezalice za koje često nemamo vremena.

Videh neke stvarčice koje sam kupila u poslednje vreme, prikupih ih na gomilu pored sebe, pa ću vam reći kako mi se šta čini.

Apsolutno sam se zaljubila u John Frieda preparate za kosu i to u kolekciju Briliant Brunette. Nisam ranije imala priliku da ih probam, a i verovala sam da nema potrebe da dajem 10 eura na šampon. Kako sam se samo zavaravala! Posle prvog pranja nisam mogla da se napipkam sopstvene kose i prvom sledećom prilikom kada odem u inostarnstvo kupiću celu kolekciju… a možda i malo zaliha, za ne daj Bože! Mana ovih proizvoda je to što ih u Srbiji nema. Cena jeste malo viša, ali se koristi stvarno mala količina, pa traju duplo duže od običnih šampona. SVAKA PREPORUKA!

Pre nekoliko godina, dok sam se bavila advertising-om, upoznala sam se sa brendom Organic Surge. Tada su se tek pojavili na tržištu, a ja sam na poklon dobila celu kesu njihovih proizvoda. Nisam bila oduševljena mirisima, jer su skoro svi preparati mirisali na lavandu, ali su mojoj koži prijali.

Nedavno sam kupila njihov gel za tuširanje Peach passion, jer obožavam voćne mirise, posebno leti. Ovaj gel sadrži bademovo ulje, pa neguje kožu tokom tuširanja. Ukoliko volite lagane gelove, čiji miris nije prejak, a vašoj koži je potrebna hidratacija (a čijoj nije posle onako duge zime?) – ovo je odličan izbor!

Još jedna kupka koju sam otkrila a čiji cvetni miris čini da jedva čekam kupanjac je Avon Lily of the Valley.

Čula sam da moram da isprobam Avonovu Planet Spa kolekciju. Dugo nisam mogla da se odlučim odakle da krenem, tj večito sam imala nešto važnije. Onda sam nedavno naručila Planet Spa Indulgence body butter, sa afričkim shea buterom i čokoladom. Ova divota izgleda toliko dobro da mi je došlo da uzmem kašiku i navalim. Miris je fantastičan (možda pomalo jak za leto, ali verujem da će na jesen da bude idealan), upija se istog momenta i ne ostavlja masan trag na koži. Svakako ću pogledati da li imaju i kreme za lice (već sam vam pričala da se Anew krema ne odričem tek tako).

I pošto se približava letovanje, krema bez koje more ne može da prođe u mom slučaju je Collistar Unguento Concentrato Superabbronzante. Ova “marmelada” kako je često zovu pomaže da se za 3 dana dobije boja kao da si na moru 10 dana.

Ima ona i nekoliko mana: morate imati podlogu u vidu boje inače ćete se ispeći kao krompirići, ostavlja fleke na svetlim kupaćim kostimima koje se jako teško skidaju i cena joj je prilično visoka. Srećom, dosetili su se i jeftiniji brendovi pa napravili nesto slično i čujem da je podjednako dobro. Ne znam koliko različitih varijanti ima, ali znam za onu koju proizvodi Carroten, a zove se Intensive Tanning Gel (može se pronaći u Lilly-ju).

Čujemo se za nekoliko dana sa par novih stvarčica iz segmenata šminke i lakova za nokte.

Do tada, svakodnevno se igram na Pinterest-u, pa dođite da se “menjamo”. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *