10 domaćih blogova koje pratim i volim!

flowers-focus-roses-pink-bokeh-photo-petals-vase-backgroundObožavam Bloglovin. Ko god da ga je napravio prekratio mi je muke.

Ukoliko se niste sreli sa ovim sajtom evo i kratkog objašnjenja: ovde možete uneti sve blogove koje volite, pratiti ih i veoma lako videti svaki novi post koji izbace. Takođe, ako imate svoj blog obavezno ga unesite u njihovu bazu.

Ponekad pregledam sve postove blogova koje pratim i onda muku mučim da pronađem nove, zanimljive tesktove, a kafe još ima…

Za vas sam pripremila spisak 10 domaćih blogova koje pratim, a smaram da su vredni vaše pažnje.

Ukoliko ovaj post navede jos neke blogere da naprave svoj spisak verujem da će nam to svima povećati uvid u dobre blogove, a meni će biti neizmerno drago… :)

Važno je da kažem da ovo svakako nisu svi blogovi koje pratim, već oni čijem se svakom novom postu radujem. U poslednje vreme otkrivam nove, dobre blogove pa je vrlo moguće da će ovakvih postova biti još. Redosled je random (da izvinete!)…

Fashion-Beauty

10 DOMAĆIH BLOGOVA KOJE PRATIM

1. Cheekmeout – blog je na engleskom, ali ga vodi naša devojka. Jelena je retka riznica znanja iz oblasti šminke i nege kože.

2. Moj neseser – Još jedna Jelena koja zna o čemu govori. Na ovom blogu posebno volim fotografije. Takođe, volim dizajn bloga.

3. Smizletina – počevši od imena bloga, preko sadržaja, meni je ona neizmerno zabavna. Pošto je taze majka drugog deteta volim njene tekstove na temu trudnoće i nege u toku iste.

4. Fashion and style V – jedan od retkih domaćih modnih brendova koje i dalje pratim. Vanja je toliko simpatična i slatka da još nisam pronašla outfit koji mi se na njoj ne dopada. Volim to što se vidi da je uspešna u tome što radi, ali i dalje nije nametljiva.

5. Branas Divine World – po meni jedan od naših najozbiljnijih blogova. Ako je verovati glasinama Brana je jedna od naših blogerki koja je uspela od toga da napravi posao od koga živi i ja se tome zaista divim.

6. Sasvim obična devojka – Iako se ne bavi isključivo lepotom, volim njene postove jer uvek odišu… hm… srećom? Ne znam kako bih to nazvala, ali kada čitam njene postove imam utisak da zaista uživa u pisanju i fotografisanju. Takođe, volim njene fotografije.

7. Make up and more – Koliko mene sećanje i znanje služe Zlatana je doajen naše beauty blog scene. Sećam se da pre godinu, dve, nije bilo sanše da potražim neki proizvod na netu i ne pronađem njenu recenziju. Tada nije bilo puno domaćih beauty blogova. Moja jedina zamerka ide na račun banera u vrhu bloga koji večito prikazuje neke zbrckane babe i (po meni) veoma kvari prvu sliku).

8. Ruz Rouge – OK, ovde već pomalo radi subjektivna strana mene… Moj kolega i ratni drug. :) Šalu na stranu, i da mi nije sve što jeste, volela bih njen blog. Bavi se lepotom na sve teme, a posebno volim to što će vam posle jednog čitanja biti jasno da je pred vama novinar. Kratko i jasno.

9. Beauty Stuff by Ana – Divan dizajn bloga. Nadam se da će početi češće da postuje.

10. The Casual Princess – Ivanu ne poznajem i žao mi je što je tako. Imam utisak da je dobra i lepo vaspitana devojka. Takođe, jedna je od retkih koja ima aktivan Youtube kanal. Priznajem da i sama sve češće mislim u tom smeru…

Da li pratite neke od ovih blogova?

Čijim postima se vi radujete?

I ne zaboravite Giveaway #1 koji traje do 19.08.2014.

28 Comments

 1. Mara says:

  Uglavnom sve njih pratim,ali Brana je ipak najbolja,tu nema sumnje;tako da mi se svidja tvoj izbor :-)

 2. ivy says:

  A zorannah??? BUAHAHAHAHAHAHAHA

 3. Elena says:

  Ovde bih samo dodala tvoj blog i oink if you love opi :) Razmisli jos malo za youtube, bas bih volela da te vidim, obozavam stare videe, skros si prirodna i neposredna, super ti lezi to :)

  • ana2cats says:

   Hvala, draga, puuuuno! Razmisljam, ali vise nemam na raspolaganju opremu koju sam tada imala, a ne bih da se osramotim, pa smisljma kako da u kucnoj radinosti napravim dobre uslove za snimanje :)

 4. Milica says:

  Super su mi ovakvi postovi jer tako mogu lako saznati za kvalitetne blogove koje nekako nisam imala prilike da “sretnem” :) Dobar deo gore pomenutih pratim. Kroz ove nove odoh sad da procunjam malo :)

 5. Jelena says:

  Hvala puno zaista sam pocastvovana :)

 6. Ja skačem po sobi od sreće!! Baš mi je drago da čitaš moj blog i da si me uvrstala u listu ^.^ A tvoji klipovi su bili divni i profi i bila bi najbolja sa naših prostora u tome, ne sumnjam! :*

 7. Smizletina says:

  *blushing*
  :D
  Sve do jedne pratim i volem ;)

 8. :spin:
  Hvala što si me uvrstila u ovu sjajnu listu :).

 9. Zlatana says:

  Počastvovana sam što sam na ovoj listi, a posebno jer sam u tako finom društvu :)
  I hvala ti što si mi ukazala na problem sa banerom, već mesec dana ga razmeštam pa si mi pomogla da rešim šta ću s njim :)

  • ana2cats says:

   Drago mi je sto to nisi shvatila kao los komentar, zaista je dobronamerna konstatacija! :)

 10. sladja says:

  Ovoj listi ja bih dodala Diotimu ☺

 11. Di says:

  Hvala ti puno, puno.
  Baš mi je drago da si primetila da u svemu tome zaista uživam. Genralno me i pisanje i fotografija jako inspirišu i to volim.
  Malo je reći da si mi dan ulepšala <3.

 12. Vanja says:

  Hvala Ana na ovome! :))

 13. Jelena says:

  Ih pa ratni saborče suviše sam ja neodgovorni bloger za ovakvu ekipu ali hvala u svakom slučaju :-*

 14. Branislava says:

  Draga Ana,

  najlepše hvala na divnim rečima i uopšte na uvrštavanju na ovu listu. Moja je čast i zadovoljstvo da sam u grupu 10 odabranih. Potrudiću se da i u budućnosti ne izneverim poverenje, a tebi od srca želim sve najbolje u daljem blogovanju! I samo napred sa svim ciljevima i planovima! :)

  Veliki pozdrav!

  Brana

 15. […] vam se dopao post o domaćim blogovima koje pratim, evo nove […]

 16. zanimljivi blogovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *