Direktor prvi put vozi Fiat 500!

fiat500

Prethodni vikend je za mene bio nešto posebno. Verujem da će se moje saputnice Dunja i Stasa složiti da je ovo bio jedan od najlepših blogerskih događaja kojima smo prisustvovale. Kompanija Fiat je odlučila da nam pokaže kako izgleda život devojke koja uživa u svom Fiat 500 automobilu i kako provodi vikend. Priznajem, vrlo lako bih se navikla na takav život…

Ukoliko ste propustili jučerašnji video u kom vam pokazujem delić atmosfere možete ga pogledati i ovde. Kada sam shvatila da je napolju divno vreme, a da moj 500 ima panoramu – kamera, šminka i ja smo se smestili u automobil, a ja iskoristih priliku da se sa vama našminkam i podelim utiske…

Danas sa vama delim slike koje su nastale kada smo se vratili kući, a Fiat je bio toliko divan da nam ostavi automobile na još nekoliko dana (kao da se nismo dovoljno zaljubile). U glavnoj ulozi je Relja, na Instagramu poznatiji kao Direktorka posla. Za one koji su se pitali zašto da zovemo direktor – rodio se sa debelim obrazima i ličio na Ivicu Dačića ili člana upravnog odbora nečega. Tako je postao Direktor, a od milošte Diša. :)

fiat5001 fiat5002 fiat5003 fiat5004 fiat5005 fiat5006 fiat5007 fiat5008

I pobednička slika… Vozač godine!

fiat5009

Za sjajne fotografije je odgovorna jos sjajnija Milica Jovanović.

15 Comments

 1. Sladjana says:

  Hjooooj, slike su divne. Posebno ova crno – bela gde gleda kroz prozor, sav zamisljen – neke direktorske brige hihih :-) Relja je presladak i iz bebe polako prerasta u decacica :-) Slike su bajne, a video pogledan! :-)

 2. Tara says:

  Joj Anci, kakve slikeee… Zanemeh! Predivno! ❤❤❤ Reljica je bre predivan i lici na mamuuuu…

 3. Aleksandra says:

  Bebac je med medeni! Mnogo je sladak! Iako ne podržavam preterano eksponiranje male dece, kapiram da si ti pametna žena i da znaš šta radiš. Veliki pozdrav za tebe i Relju. Mališa je tvoja kopija, baš, baš, liči na tebe. :)

 4. Nana says:

  Draga Ana,

  pišem ti drugi put. Ne bih želela da ovo “pismo” preraste u slatkorečivi hvalospev (iako pretenduje) budući da ću nastojati da budem vrlo objektivna.

  Naime, nakon “raspisanog” Q&A-a odlučih se da ipak napišem komentar umesto da nešto pitam (svesno promašena poenta :D ). Veoma me raduje činjenica da se u našoj zemlji neko na ovako Ozbiljan! način bavi svojim poslom. Najpre bih želela da spomenem Entuzijazam kojim zračiš pričajući o novim proizvodima (video o koreanskim inovacijama), što svakako implicira činjenicu zadovoljstva poslom kojim se baviš, a za koji verujem da nije lak budući da si od nedavno majka. Kako tvoj blog pretežno čitaju žene, želela bih da ukažem na činjenicu da je položaj žene-majke koja nastoji da radi veoma težak i da si pravi primer kako se IPAK može postići uspeh, i nadasve kvalitet, u poslu. Lično, veoma mi se dopadaju inovacije koje nastojiš da uvedeš, te bih veoma volela da se povede i debata na temu majki koje ne odustaju od želje da kvalitetno i posvećeno rade posao koji ih, u krajnjoj istanici, ispunjava. Verujem da bi imala mnogo toga pametnog da saopštiš mladim devojkama/ženama.

  Mislim da se više neću oglašavati sa svojim esejima u malom :D Andrićev Đerzelez je proradio u meni te bih mogla pisati do jutra…

  Srdačan pozdrav,
  Nana

  P.S. Nisam majka i nisam zaposlena (još uvek studiram) shodno tome ne znam koliko sam pozvna da komentarišem položaj žene kao takve.

 5. Vesna says:

  Divna si pomenula si u zadnjem videu Krusevac pa me interesuje da li si kruševljanka

 6. rr says:

  Nemoj da snimas na beloj podlozi u beloj majici..

 7. Vanja says:

  Cao, ja gledam tvoj yt kanal nekih vec nedelju dana, i moram da ti kazem da me bas oraspolozis i da si pozitivna i osoba koja zraci i od svih manje ili vise uspesnih blogera ili youtubera, tebe ubedljivo najvise volim da gledam, pogotovo kad se nalazim u nekoj teskoj situaciji u zivotu, bas me oraspolozi svaki tvoj video. Samo tako nastavi da zracis dobrom energijom :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *