Čemu sve može poslužiti mobilni telefon u šopingu?

bancaintesa

OK, znamo da obožavam šoping. Ranije mi je služio za lečenje živaca, a danas ga rađe koristim da sebe i svoju porodicu nagradim za mala i velika dostignuća. Van svih planova i ideja, postala sam ona žena koja krene u šoping za sebe i ničim izazvana shvati da je u radnji za decu.

Najčešće u šoping odlazim u najbliži tržni centar jer na jednom mestu imam gotovo sve radnje u kojima kupujem za sebe, ali i za Relju.

Do nedavno je šoping sa Reljom bio divan. Bio je dovoljno mali da ga je zadovoljavalo to što je sve oko njega šareno, ali to se definitivno promenilo. Moj šoping sa Reljom izgleda tako što je prva tri minuta u kolicima, a onda počinje da kuka, pa da vrišti kao da nema sutra. Možete zamisliti kako to lepo odzvanja tržnim centrom. E onda je sistem sledeći: torbu koja je visila na kolicima moram da stavim na rame, njega na levi kuk, a desnom rukom guram kolica… Telefon je jedina stvar koju uvek držim pri ruci. Jednim delom zato što sam opasno zavisna o imanju istog, drugim delom zato što volim da znam da mogu da reagujem iste sekunde ako mi nesto zatreba. Tako mi je telefon uvek u džepu ako ga imam, u zubima ako džepa nema.

bancaintesa2

A sve ovo vam pričam jer je od nedavno kod nas dostupna opcija plaćanja telefonom. Bukvalno! Znate one PayPass aparate? E sad više ne morate prislanjati karticu aparatu, već samo svoj telefon i obaviti plaćanje. Ovu opciju beskontaktnog plaćanja telefonom je na naše tržište uvela Banca Intesa čiji sam korisnik, čini mi se, od svoje prve plate… Ako želite ovu mogućnost plaćanja potrebno je da koristite Visa Inspire i/ili Electron karticu Banca Intese, odete u najbližu poslovnicu i zatražite aktivacioni ključ. Posto registrujete svoj broj telefona skinućete aplikaciju Wave2Pay na svoj Android telefon i uneti aktivacioni kod. Kada otvorite aplikaciju izabraćete svoju šifru i gotovo. Novčanik vam više ne treba. :)

bancaintesa3

Pri plaćanju, ukoliko je vaš račun veći od 2.000 dinara biće potrebno da unesete šifru koju ste izabrali pri aktiviranju aplikacije.

Verujem da će biti potrebno malo vremena da se za ovaj način plaćanja čuje i da vas prodavačice ne gledaju čudno kada pitate za ovu mogućnost, ali gde god vidite PayPass uređaj – velika je verovatnoća da možete platiti i telefonom.

Eto! Sada imam još jedno objašnjenje zašto bez telefona ne mogu da živim. Milina! :)

bancaintesa4

*Ako vas zanima ovaj styling recite pa ću vam ga pokazati u posebnom postu

**Ovaj post je sponzorisan što ni u kom smislu ne utiče na mišljenje koje sam sa vama podelila

*** Fotografije: Milica Jovanovic

5 Comments

  1. Predivan mi je outfit <3

  2. Saška says:

    Izvini, da li mi možeš odgovoriti koji mobilni telefon koristiš? Hvala i veliki pozdrav!

  3. Domacica says:

    Desetka za outfit! A ovo je otkrovenje za mene! Narocito sto sam nedavno hrabro posla u trzni centar sa dvoje dece koja hodaju :) Dakle kolica ne dolaze u obzir, pozvali bi socijalnu sluzbu kada bi culi kako moje dete place! Ne da nisam dosla do kupovine, nego nisam uspela ni da bacim oko makar malo na asortiman! Po radnji nisam uspela da ih uhvatim, mislila sam da cu se kuci vratiti bar bez jednog deteta :) Skupljam hrabrosti da krenem ponovo i sa telefonom u rukama, posto nikad ne znam gde mi je, u torbi, dzepu, ostao u kolima….

  4. Elena says:

    Draga Ana, da li bi mogla da uradis nekakvu recenziju telefona, posto su Asus telefoni postali jako zanimljivi ii popularni, ali se o njima i dalje malo zna. Hvala, i svaka cast za trud i odlican rad! :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *