Bebiša u zemlji zimskih čuda…

relja1

Nedavno je moja drugarica Ana objavila slike svoje ćerkice urađene u ambijentu koji nisam mogla da prestanem da gledam. Ne budem lenja, pa se obratim stranici Deciji Fotograf na Facebook-u i zakazem slikanje za Relju.

Cena slikanja je 40 eura, a za taj novac dobijate slikanje dok vam ne pozli (kod nas je to bilo oko pola sata), sve slike na USB, a kada dođete kući možete izabrati desetak slika koje će oni za vas obraditi. Mogu vam reći da su slike i bez obrade sjajne! U međuvremenu mi je i nekoliko drugarica reklo da oni slikaju i rođendane njihove dece, pa eto – znamo da i to znaju da rade, ako vam je potrebno. Ako sam dobro razumela, oni sezonski menjaju ambijent za slikanje i što se nas tiče ići ćemo da se slikamo u svakom od njih čim objave izmene.

Kuća se nalazi na Banovom Brdu, a dočekao nas je sjajni Zlatko koji je neverovatno smiren i baš zna sa decom. Kada uđete u sobu u kojoj su napravljeni ovi ambijenti padnete u nesvest i poželite da se uvaljajte u veštački sneg. Mi smo se malo uspavali tog jutra, pa Laki i ja baš nismo bili za slikanje. Ako budete vodili svoju decu savetujem da se i vi “upristojite” jer možete dobiti i par divnih porodičnih fotki.

Reljin styling je od glave do pete Beba Kids i budući da prvog januara idemo kod Reljine prabake na ručak mislim da će biti idealan za tu priliku. Jedino smo kapice pozajmili od Zlatka, a favorit nam je pleteni cilindar. Relja mi izgleda kao neka beba mađioničar sa njim.

I da ne dužim dalje, ostavljam vas da pogledate šta smo uradili….

relja2 relja3 relja4 relja5 relja6 relja7 relja8 relja9

10 Comments

 1. ninockica says:

  Ijaoooooo….gospodin Direktor!!!!
  Zlatko objasnio!

 2. Masa says:

  Hudini, ma prelep si! <3

 3. Lena Novitz says:

  Kako su simpatične fotografije, Relja je preeeeeesladak I da, ova fotka sa “cilindrom” je pobedila

 4. Tijana sjz says:

  Predivan je Ana i kako je samo narastao <3

 5. Tijana sjz says:

  Predivan je Ana i kako je samo narastao <3

 6. Milica says:

  Jaoo,presladak je :))

 7. Duda says:

  Relja je apsoltno neodoljiv!!! Prelep decacic! Zelimo Vam da i u ovoj godini uzivate sa njim i Lakijem u zdravlju, sreci i ljubavi! Da vam svaki dan pocne i zavrsi se sa osmehom, da nizete nove uspehe, a ova godina Vam bude jedna od onih koje se samo po lepom pamte!

 8. Milja says:

  Presladak decacic ❤❤❤

  Ako neko zeli neka zaprari moj bloghttps://aandymm.blogspot.rs

 9. Kristina Pap says:

  Relja je presladak isti kao ti , meni original Presladak , divne su fotke.
  christinakristina.blogspot.com

 10. Damjanikus says:

  A oke, neverovatne. Fotografi, uz iskustvo, profesionalizam i obradu fotografije, umeju da istaknu bas ono sto treba.
  Presladak je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *