Tehnomanija #PopUpMania – kako vam se čini ideja?

tehnomanijapopup3

Volim Pop Up Shop koncept. Ideja da će negde samo da osvane mala radnja nekog brenda je za mene prilično uzbudljiva, a do sada sam takve radnjice viđala samo kada su u pitanju kozmetički brendovi, nakit i druge sitnije stvari. Zato mi je ideja Tehnomanije da napravi svoj Pop Up Shop bila vrlo zanimljiva i smatram je prilično hrabrom.

Prvi Tehnomanija Pop Up Shop pojavio se u Delta City tržnom centru i biće tamo do 20.03.2017. Kada sam ga videla pomislila sam “Čekaj, kako Pop Up Shop nekoga ko prodaje i velike komade bele tehnike?” U stvari, ovo je koncept čija je ideja da korisnike upozna sa lakoćom i komforom kupovine preko interneta uz mogućnost da neke od aparata probaju na licu mesta. Mi često poručujemo sa njihovog sajta, a poslednje što smo poručili je bio Dolce Gusto aparat za kafu koji eksploatišemo za sve uložene pare. Iako to sada nije tema – koristim priliku da vam kažem da će vam vaš budžet biti zahvalan na ovom aparatu ako volite espresso kafu, jer ćete neminovno smanjiti količine koje pijete u kafićima.

Nego da se vratimo na temu – ukoliko spadate u generaciju koja se boji online kupovine ili misli da je to previše komplikovana procedura ovaj Pop Up Shop vam nudi priliku da vam neko stručan objasni ceo proces i pomogne vam da naučite kako online kupovina funkcioniše. Za one koji se boje da ostavljaju podatke svojih kartica online – važno je da znate da je za porudžbine iz Srbije moguće plaćanje robe pouzećem, tako da nema bojazni od zloupotrebe vaših podataka. Verujem da je samo potrebno da osetite čari online kupovine i da vam to postane normalan način kupovine – nema gubljenja vremena u saobraćaju, čekanja u redu da platite, lomljenja kičme sa teškim stvarima (ako, kao mi, živite u zgradi bez lifta znate na sta mislim). Mi čak i mleko kupujemo online. :)

tehnomanijapopup2

Što se tiče onoga što možete videti u Tehnomanija Pop Up Shop-u tu su mobilni telefoni, televizori i mini linije, bela tehnika i mali kućni aparati, kao i  IT uređaji. Kad smo kod toga, vreme mi je za novi lap top. Ima li neko sugestiju? Trenutno imam Asus i odličan je imajući u vidu šta je sve preživeo (uključujuci drugu prosutu kafu po njemu juče).

Tehnomanija Pop Up Shop će iskakati širom Srbije, a ako želite da se pojavi baš u vašem gradu ili na mestu koje ste zamislili pozivam vas da se uključite u aktivaciju #PopUpMania : na svom Facebook profilu objavite sliku, video ili boomerang kojim ćete pokazati gde želite da vidite Tehnomanija Pop Up Shop, koristeći #PopUpMania . Igramo se od 10. do 20.03.2017. a zatim će žiri izabrati najoriginalnije ideje i prvu nagraditi Tesla 3.2 Lite telefonom i još tri ideje sa po 2.000 dinara u vaučerima za kupovinu u Tehnomaniji.

Imate li već ideju gde bi mogao da osvane Tehnomanija Pop Up Shop? Nemate? Pogledajte kroz prozor, možda baš tu, sa leve strane…  :)

tehnomanijapopup

Ovaj post je sponzorisan što ni u kom smislu ne utiče na mišljenje koje sam sa vama podelila.

Fotografije: Milica Jovanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *